Tools

In mijn praktijk faciliteer ik multidimensionale healingen. Ik laat me intuïtief leiden door de energie. Wat ik daar eigenlijk mee bedoel is dat ik mij laat leiden door dat wat ik op pik aan informatie vanuit jouw systeem. Daarnaast zijn het mijn gidsen die mij voorzien van informatie, maar die me ook tools aanreiken in wat ik moet doen. Hoe meer ik de controle loslaat, alleen maar werkelijk aanwezig ben bij jou, hoe meer er kan gebeuren. Altijd afgestemd op jouw energie en op wat er zich afspeelt in jouw lichaam.

Ik zie het eigenlijk zo dat ik werk met twee verschillende soorten healing tools, zoals ik ze noem. De ene soort komt van binnenuit en komt vanuit de samenwerking van mijn ziel met mijn gidsen. Deze tools zijn moeilijk te omschrijven, omdat ze multidimensionaal zijn en op meerdere lagen te gelijk werken. Soms ben ik zelf verbaasd over de dingen die ik doe en de uitwerking die ze op mijn cliënten hebben. Zo dankbaar ben ik dat ik dit mag doen, op deze manier expressie mag geven aan mijn zielsessentie en hiermee misschien een verschil kan maken.

De andere healing tools zijn tools of instrumenten die ik van buitenaf geleerd heb en die voor mij erg behulpzaam zijn geweest en nog zijn in mijn eigen transformatieproces of helingsproces. Daarnaast werk ik met Merkababtechnieken, waarbij er gebruik gemaakt word van krachtige energieën uit de niveaus van Creatie. Dit zijn Goddelijke Bron Energieën die erg krachtig werken.

Alles wat ik toepas heb ik ook zelf ondergaan of onderga ik nog steeds. Dit is voor mij erg belangrijk. Ik weet dan wat het doet, hoe het werkt en wat voor een effect het op je kan hebben.

In de kopjes onder tools kun je precies vinden wat ik allemaal gebruik en hoe dit in zijn werk gaat. Er staat bij iedere methode een beschrijving bij. Tijdens een multidimensionale healingsessie gebruik ik alles door elkaar.  De tools zijn voor mij meer een manier om de sessies te structureren en een kader om mee naar buiten te komen.

Het is altijd een samenspel tussen de gever en de ontvanger. Daarbij is het allerbelangrijkste dat jij het bent die je zelf geneest. Jij bent het die datgene wat niet in balans is weer in evenwicht brengt via jou zelf genezend vermogen. Jij bent het die jouw bewustzijn verruimd. Jij bent het die de regie heeft en die bepaald welke keuzes je maakt. Jij bent het die de blokkades opruimt en jezelf toestaat te leven naar jouw volledige trilling en potentie.

Jij bent het die in jouw kracht staat!