Meervoudige Merkaba Healing

Meervoudige Merkaba Healing

De Meervoudige Merkaba Healing Technieken maken gebruik van krachtige energieën uit de niveaus van creatie. Deze Goddelijke Bron Energieën zijn in staat om iedere ziekte of onbalans te genezen mits dit in overeenstemming is met de zielsopdracht voor dit leven van de betreffende persoon en of deze eraan toe is om volledig geheeld te worden. Dit type heling blijkt krachtiger te werken dan de tot nu toe gebruikte helingsvormen. De belangrijkste reden hiervoor is dat de heler door het gebruik van de Meervoudige Merkaba technieken met een verruimd bewustzijn van zichzelf kan werken, waardoor er grote hoeveelheden hogere genezende energieën via de heler door kunnen stromen naar de cliënt.

De Meervoudige Merkaba Helers gebruiken dagelijks hun geleerde spirituele technieken om zichzelf te helen van eventuele onbalans en ziekte. Zij kennen het belang van eigen balans en gezondheid voordat ze een ander kunnen helen. Zij beseffen dat ze zuivere kanalen zijn voor hogere energieën en werken los van ego belangen. 

Tijdens een multidimensionale healingsessie pas ik bijna altijd een Merkaba Healing toe. Ook is de Merkaba Healing te boeken als losse sessie in combinatie met het kristalbed. Voor meer informatie hierover kijk bij mijn aanbod & tarieven.

Op afstand

Een merkbaba healing kan eventueel ook op afstand gegeven worden. Ik geef er de voorkeur aan om in directe aanwezigheid te werken, maar in bepaalde situaties is het ook mogelijk een healing op afstand te ontvangen. Ik wil dit wel eerst even met je overleggen, omdat ook dit een intense werking kan hebben. Tijdens een afstandsbehandeling hebben we eerst even telefonisch contact over waar je aandacht voor wilt, of healing op wilt ontvangen. Daarna start ik de healing en bel ik je na de healing weer op voor een korte terugkoppeling en kun je vragen stellen.