Zegels van Heling

De helingen die ik mag faciliteren gaan steeds dieper en ik heb mijn gidsen gevraagd of ze willen uitleggen wat er precies gebeurd.

De helingen die door mij heen komen mag ik Zegels van Heling noemen. Door middel van Lichttaal (klank) en Engelenschrift in de energievelden van de ontvanger ontstaat er een diepe heling. De Lichttaal en het Engelenschrift wordt doorgegeven door de Engelen en Lichtwerelden.

❤ ❤ ❤

Er ontstaat diepe heling doordat er in de energetische lichamen wordt gewerkt. Soms net boven het lichaam soms wat verder van het fysieke lichaam af. Het is een soort herprogrammering d.m.v. licht, codes en trilling. Er wordt een frequentieverandering aangebracht die diepe Heling bevorderd. Door de transformerende instraling en lichtcodes verandert het spirituele DNA; de blauwdruk van de ziel. Het is een vibrerende afstelling op je zijn, je ware zijn. Alle oude patronen en indrukken die we als mens leven na leven meenemen, kunnen gedeblokkeerd en weggenomen worden. 

Het Engelenschrift is een belangrijk onderdeel van de heling. Henny krijgt deze door via haar Gidsen die verbonden zijn met haar en het Al Wetende Veld. Wanneer ze deze helingen uitvoert wordt ze volledig geleid.

Je kunt het zien als een soort automatisch schrift, maar dan in het energielichaam van de ontvanger. Hierdoor worden oude programmeringen verwijderd en nieuwe ‘tekst’ aangebracht.  Deze tekens van de Engelen hebben een frequentie en deze frequentie brengt de wijzigingen aan in het energetisch systeem van de ontvanger. Het Zelf Genezend Vermogen wordt daardoor geactiveerd.

Henny brengt deze Zegels van Energie over door met haar vingers tekens en codes aan te brengen in het energieveld van de ontvanger. Dit is het herschrijven of herprogrammeren van het energetische lichaam. Door het aanbrengen van nieuwe codes vindt er een activatie plaats; een soort update van het systeem. Er ontstaat hierdoor heling en transformatie. Op deze manier kan de ontvanger de codes vanuit de Goddelijke Blauwdruk weer actief krijgen. Dit geeft de beweging in het gehele systeem. Ook fysiek zal men dit merken. Het lichaam zal als gevolg hiervan gaan helen en terugkomen in zijn oorspronkelijke balans.

Het zal niet altijd meteen duidelijk zijn wat de behandeling doet. Dit zal pas later blijken. Ontvanger zal zich in eerste instantie lichter voelen, maar misschien ook vermoeid.