Praktijk Athena

Welkom bij praktijk Athena

Praktijk Athena is een praktijk voor transformatie. Hiermee bedoel ik dat ik je help om dingen om te zetten. Transformatie is eigenlijk een proces waarbij je door verschillende fases gaat. Je kunt het ook zien als procesmatig innerlijk werk.

Vaak begint het met frustratie of het gevoel dat er iets aan je knaagt. Je voelt je ergens niet goed bij en je wil graag iets veranderen. Het kan zijn dat je al heel lang in een soort van vicieuze cirkel zit en je krijgt het niet voor elkaar deze te doorbreken. Je ziet dat er zich steeds dezelfde soort situaties voordoen in je leven of bepaalde gevoelens komen steeds terug. Ook kan het gewoon een gevoel zijn dat je dieper in jezelf wil zakken. Dat je voelt dat er meer in je zit, dat er iets is dat naar buiten wil komen, maar je kan er niet goed bij. Kortom er is iets dat je wil veranderen.

Belangrijk bij transformatie is dat je een bepaalde mate van verantwoordelijkheid wilt nemen voor jezelf. Je beseft je dat de oplossing niet in de buitenwereld ligt, maar in jouzelf! Je weet dat de buitenwereld alleen maar een manifestatie is van jouw innerlijke wereld en dat het ook daar is waar de aandacht naar toe mag gaan. Dat het in jouzelf is waar de potentie van de verandering aanwezig is. Het gaat hierbij om de intentie en het verlangen om innerlijk een verandering aan te brengen.

Waar ik je in kan helpen is het creëren van een heilige ruimte, waarin alles er mag zijn. Jouw hele zijn op alle lagen krijgt aandacht en liefde. Ik werk vanuit het creëren van balans. Want door dit te doen, komen de stukken waar onbalans is aan het Licht. Ik doe dit door middel van energetische therapie, lichaamswerk en bewustwording. De verschillende hulpmiddelen, oftewel tools zoals ik ze noem beschrijf ik onder het kopje tools op mijn website. Ik reik je iets aan, ik help je om je bewustzijn te vergroten en help je in het begeleiden van het veranderingsproces. De heling komt uit jouzelf! Ik vind dit erg belangrijk en daarom noem ik mezelf ook geen healer. Jij ben het die jouzelf heelt en geneest.

Transformatie is een proces. Ik activeer, breng balans, begeleid, confronteer, omarm je, maar het zijn vaak de momenten na een sessie of behandeling die er echt toe doen. Waarin jij verantwoording mag nemen voor alles wat zich in jou afspeelt. Je zult je onzeker gaan voelen. Je gaat het oude loslaten en je weet nog niet zo goed wat er verder komen gaat. Er komen emoties los: verdriet, boosheid, maar ook vreugde, vrijheid, kracht etc. Je gaat de dingen anders zien en anders reageren op je omgeving. Periodes met verschillende emoties zullen zich afwisselen. Diepe stukken kunnen naar boven komen; pijn en verdriet dat lang is weggestopt. Laag voor laag. Alles in jouw tempo en op een manier die bij jou past. Jij voert de regie. Er kunnen momenten voorkomen dat je voor een keuze komt te staan. Alsof er wordt gezegd: ‘Wat doe je? Kies je voor de oude weg; de bekende patronen. Of neem je een nieuwe weg?’ Er kunnen periodes zijn van stilte. Je hebt het gevoel of het idee dat er niets gebeurd, maar dit zijn juist periodes waarin alles mag integreren. Waarin jouw systeem tijd nodig heeft om alles te verwerken. Daarom vind ik het ook heel belangrijk om te werken op alle lagen van je zijn. Je lichaam (voeding, tekorten etc.), je geest (het denken), je emotionele lichamen en je spirituele lichamen. Alles staat met elkaar in verbinding. Veranderingen moeten in alle lagen van jouw zijn geïntegreerd zijn, wil je volledig kunnen transformeren.

Het is onderdeel van mijn essentie en mijn Lichtwerk om mensen in diepe lagen aan te raken. Het bewustzijn te vergroten en diepe processen met mensen aan te gaan. Het is mijn passie om mensen naar hun volle potentie te brengen. Door lagen van pijn en verdriet heen te werken. Wanneer je je weer kunt verbinden met jouw kern, met jouw diepste essentie, dan weet je weer wie je werkelijk bent. Al jouw kwaliteiten en talenten kunnen dan weer naar boven komen en je weet weer waarom en waarvoor jij hier op aarde bent! Je voelt je weer verbonden met de Bron, met Al wat Is, en dat is mijn wens voor iedereen!!!