Nieuwsbrief dec 2020

Lieve mensen,

Allereerst hoop ik dat jullie fijne kerstdagen hebben gehad en wil ik jullie voor 2021 een fantastisch jaar wensen! 

Wat was het een intens jaar 2020, met veel uitdagingen, obstakels, maar ook mogelijkheden en uitnodigingen. Wat hebben we ‘hard gewerkt’, althans zo voelt het voor mij.  Ik hoop dat we in 2021 de ‘vruchten’ hiervan al kunnen voelen. Er is een werkelijke verhoging van de frequentie op aarde en de meest positieve tijdslijn voor ascensie is neergezet. Wat dit alles gaat brengen dat moeten we afwachten en ik hoop dat we met elkaar mogen blijven groeien naar een wereld waarin gelijkheid, harmonie, onvoorwaardelijke liefde, eenheid, authenticiteit, transparantie, balans en vreugde de norm is. Waarin we kunnen ontspannen, wetende dat we met elkaar gaan voor hetzelfde doel. Waarin we verbinden met elkaar via het hart en gaan voor het geheel. Waarin we leven in harmonie en balans met Moeder Aarde en ook mogen leven in harmonie met de meerdere volkeren in en rond de Aarde. Er is voor de mensheid nog veel te doen en als collectief zijn we er nog lang niet. Het is ook de reis die telt, iedere stap is belangrijk. 

Ik ben blij jullie in mijn praktijk te mogen ontmoeten. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en jullie kwetsbaarheid. Ik mag iedere keer een klein stukje met jullie ‘meereizen’ en dat is voor mij iedere keer weer bijzonder. 

Voor mij gaat het om balans. Balans is de basis voor heling. Zonder balans geen heling en ook geen groei. Het werken in mijn praktijk is ook mijn proces. Het geeft mij uitdagingen, groei, soms obstakels en heel veel voldoening. Sinds dat ik in 2015 begonnen ben is er al veel veranderd en het blijft een steeds evoluerend proces. Nu al weer 2 jaar geleden ben ik gestopt met werken in de reguliere hulpverlening en mij volledig gaan richten op het werken in mijn praktijk. Een veel intensere stroom en ontwikkeling is toen op gang gekomen en ik ben nog steeds heel erg blij dat ik dit besluit heb genomen.

Naast dat ik jullie wil bedanken en jullie een fantastisch 2021 wil wensen, wil ik ook wat wijzigingen doorgeven in mijn praktijk. Ik pas per 1 januari 2021 mijn aanbod en tarieven aan. Dit omdat het voor mij voelt als een betere balans. De sessies worden steeds intenser en de frequenties die worden doorgegeven hoger. Ik had gedacht dat daardoor de sessies korter zouden worden, maar dit is niet het geval. Ze worden eigenlijk alleen maar intensiever. Ook merk ik daardoor een verschil in wat mensen soms nodig hebben. Ik heb dit aanbod zo samengesteld om iedereen tegemoet te komen en ook om voor mijzelf een betere balans te vinden. Met altijd de mogelijkheid om samen te overleggen als je iets anders nodig hebt. Ik heb coaching gesprekken en Meervoudige Merkabahealingen toegevoegd naast de ‘normale sessies’. Omdat de frequenties ook steeds hoger worden, kan in het proces een healing of een kort gesprek je al weer verder op weg helpen, zonder dat dit een hele intense en lange sessie hoeft te zijn. Deze sessies zijn daadwerkelijk wat korter en geven de mogelijkheid om wat meerdere sessies op een dag te doen en ik jullie eerder kan inplannen.

Ik heb zin in 2021, ondanks de vele uitdagingen die zullen komen. In 2020 ben ik begonnen met het volgen van de Meervoudige Merkaba trainingen bij Johan van Lier van Spiritueel Centrum Aurora in Heeze en dit heeft als gevolg dat mijn spirituele proces en groei in een stroomversnelling is geraakt. Dit merk ik ook heel erg tijdens de helingen en de sessies en het maakt mij heel gelukkig. Ik ga hier in 2021 mee door en ben ook van plan nog meerdere cursussen bij hem te gaan volgen. Ook ga ik me verdiepen in meerdere vormen van diepe trauma healing. 

Ik wens jullie heel veel liefs, heling, innerlijke groei en vrede!!!!

Samen staan we sterk!!!! Samen zijn we Een!!!

Henny