Urimcode

Praktijk Athena

“De Urim-Code, naar de aarde gebracht door Monique Timmersis een energetisch werkende stoel met een sterk werkende Lichtmatrix. Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en zielniveau. Ook word je zelfhelend vermogen geactiveerd. In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar. De Lichtmatrix van de Urim-Code zorgt ervoor dat eventuele ‘zieke’ cellen weer gaan communiceren met de gezonde cellen. Zo ontvangen zij weer de juiste helende informatie die nodig is voor een zelfhelingsproces. Ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen met alle andere gevolgen van dien. De zieke cellen gedragen zich niet-sociaal. Pas als zij weer de verbinding aangaan met de gezonde cellen is heling mogelijk.

De werking van de Urim-code

De werking van de energetische stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren op meerdere manieren. De Lichtmatrix van de Urim-Code stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt! Je krijgt dat aan energie, wat je op dat moment nodig hebt en aankan! De Urim-Code heeft invloed op de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam (de aura), op alle energiebanen, op de nadi’s, de meridianen, organen, de trillingsfrequenties van het lichaam en de communicatie van alle cellen! Dit is meetbaar en vaak ook voelbaar.

De Lichtmatrix signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving. Soms meteen al bij het eerste gebruik van de stoel en soms pas later. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Wanneer een onbalans zich nog aan het ontwikkelen is en nog niet tot grote ontregeling heeft geleid, is het effect van de Stoel meestal direct merkbaar. Bij gevorderde celschade en blokkades, zo blijkt uit metingen, treedt allereerst een verlichtend, verzachtend en inzichtelijk effect op en zal, bij regelmatig gebruik, steeds meer stabilisatie en regeneratie kunnen gaan plaatsvinden. Reacties kunnen soms echt voelbaar zijn, maar verdwijnen meestal na 10 minuten. Soms voel je weinig tot niets. Ook dit is mogelijk. Het werken op verfijnde lichaamsenergieën en energiebanen is niet voor iedereen voelbaar.

De lijst met lichamelijke aandoeningen waarbij de Urim-Code ingezet kan worden is groot. Resultaten worden gemeld bij chronische moeheid, rugklachten, blokkades van energieën, balanceren van weefsel bij oude littekens, wegvloeien van spanningen, slapeloosheid, reuma, hoofdpijn, pijnklachten enzovoort. Natuurlijk is een genezingsproces ook afhankelijk van andere factoren, zoals goede voeding, een positieve geesteshouding en vertrouwen in je zelfgenezend vermogen, opbouwende gedachten, voldoende ontspanning etc. De Urim-Code gaat een ‘samenwerking’ aan met de gebruiker; met zijn vibratiepatronen op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel niveau.

In de Urim-Code stromen de energieën zowel van onder naar boven als ook van boven naar beneden. Wanneer deze beide stromen weer volledig op elkaar aangesloten zijn met het hart als middelpunt worden de chakra’s volledig geactiveerd. Dan maak je psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen.

Fysieke werking:

 • Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten
 • Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid
 • Het reduceren, neutraliseren van geopatische belasting
 • Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem
 • Vitalisering
 • Harmonisering
 • Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden

Energetische werking:

 • Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt
 • Ka-kanalen worden geactiveerd. Dit zijn de hoger-dimensionale energiestromen in het etherische lichaam, die dienen als galactische verlengstukken van het systeem van meridianen in het lichaam. Zij stemmen het lichaam af op het Christusbewustzijn.
 • Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding.
 • Trillingsfrequentie gaat omhoog.
 • Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten en entiteiten.

Spirituele werking:

 • Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.
 • Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde, de Goddelijke Moeder, het Hart van de Kosmos ervaren.
 • Het ervaren van de 9 dimensies waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat.
 • Reizen in tijd en ruimte.
 • Inzichten uit andere levens ontvangen als dat nodig is.” – Monique Timmers

Hoe ik werk met de Urim-Code

Ik zet de Urim-Code intuïtief in tijdens mijn sessies. Het kan zijn dat ik je al uitmeet in de Urim-Code en de Lichtmatrix zijn helende werk kan doen of ik werk actief met de Urim-Code.

Ik werk met 2 programma’s op de Urim-Code. 1 programma is speciaal om de chakra’s op te schonen en uiteindelijk de opgeschoonde chakra’s weer allemaal met elkaar te verbinden via het hart, zodat al jouw kwaliteiten naar boven kunnen komen. Het hartchakra wordt dan volledig afgestemd op het nieuwe Tijdperk. Het mooie van dit instrument is dat precies datgene gebeurd wat op dat moment goed voor jou is. Ook hoeft er nergens diep ingegaan te worden. Dat wat mag worden geheeld, wordt heel snel losgelaten en getransformeerd door de werking van de Urim.

Het 2de programma werkt op het opschonen van de verbindingen met 9 dimensies. Vanuit de chakra’s ‘lopen’ er verbindingen naar de verschillende dimensies. Ook deze verbindingen kunnen belast zijn, waardoor er blokkades ontstaan die je welzijn en je spirituele groei belemmeren. Samen met de Lichtmatrix van de Urim-Code kunnen deze verbindingen worden opgeschoond. Wanneer dit proces voltooid is, zal er samen met de Lichtmatrix van de Urim-Code een opgeschoonde ‘nieuwe’ verbinding met de desbetreffende dimensie worden gelegd. Ook hier zal weer gebeuren wat op dat moment goed is voor jou.

Tijdens een helende (transformatie)sessie meet ik met de biosensor uit welke chakra’s en/of verbindingen er mogen worden opgeschoond. Deze zullen altijd te maken hebben met het thema wat op dat moment aandacht vraagt en waarop we aan het werken zijn.

De Urim is zeker ook geschikt voor kinderen! Zij kunnen hier eventueel op schoot bij 1 van de ouders in zitten.