Lightlanguage

Communicatie via het hart

Lightlanguage oftewel lichttaal is communicatie via het hart.

Lichttaal helpt je om terug te komen in je lichtkracht. Het helpt je om het volgende niveau van bewustzijn te bereiken. Lichttaal werkt op DNA aanpassingen en emotionele helingen. Wanneer je lichttaal ontvangt, reageer je hier op een onbewust niveau op. Dit wordt “geregeld” vanuit jouw Hogere Zelf. De informatie wordt door jouw systeem begrepen en gebruikt voor heling op emotioneel, lichamelijk, mentaal en spiritueel niveau. Wanneer je bijvoorbeeld naar een stukje lichttaal luistert zal je hier iedere keer op een andere manier op reageren. Het is een interactie met jouw energieveld op dat moment.

Het is een multidimensionale vorm van communicatie die door middel van vibraties, trillingsfrequenties, geluid en energiestromen helend werkt. Lichttaal brengt multidimensionale informatie, beelden en complexe holografische frequenties over. Het is eigenlijk geen taal, maar een uitingsvorm die voorbijgaat aan het denken. Het is een expressie die tot uiting komt via het hart en die je mag ontvangen via je hart. Elke code en klank is een uitdrukking van kosmische informatie.

Er zijn verschillende manieren om lichttaal tot expressie te brengen. Het is een hele authentieke manier van communiceren. Lichttaal wordt gesproken, geschreven/getekend, gedanst, etc. etc.

Lichttaal is bij mij spontaan geopend/geactiveerd tijdens een ontmoeting met een zielsverwant met wie ik een diepe verbinding heb. Het was in augustus 2016 tijdens een bezoek aan John of God te Casa de Dom Inacio in Abadiania, Brazilië. Tijdens een meditatie met deze dierbare vriend kwamen er ineens vreemde klanken uit mijn mond en hier had ik geen controle over. Ik had nog nooit van lichttaal gehoord en het was een heel proces om dit verder te ontwikkelen en er mee naar buiten te komen. En dit proces gaat nog steeds door. Ik spreek lichttaal via klanken en maak ook codes met mijn vingers. Heel voorzichtig ben ik ook aan het schrijven/tekenen, maar dit is nog op dit moment in een beginstadium. Geen idee waar het mij naar toe brengt.

Ik gebruik lichttaal nu tijdens mijn behandelingen. Ik spreek tegen je vanuit mijn hart en essentie en schrijf codes op en boven je lichaam met mijn vingers. Het is heel moeilijk of onmogelijk om vanuit het hoofd te vertalen wat dit met je doet; je mag het gewoon ontvangen met je hart.

Steeds meer mensen beginnen lichttaal te spreken. Dit is omdat steeds meer mensen ontwaken en zich herinneren dat ze een uitdrukking zijn van de energie en het bewustzijn waarop het gehele universum is gebaseerd. Wanneer je lichttaal tot uitdrukking brengt, heel je jezelf! je kunt het ook heel goed in je dagelijks leven gebruiken. Het is jouw unieke manier van communiceren. Jouw unieke manier om de essentie van jouw ziel tot uitdrukking te brengen. Het kan jouw manier zijn om de aarde te helpen veranderen.

Tijdens sessies gebeurd het steeds vaker dat mensen worden geactiveerd of eigenlijk dat ze zich weer herinneren dat ook zij lichttaal spreken. Voel je dat dit je ‘roept’, dan kan dit ook voor jou het geval zijn.

Onder het kopje nieuws op deze website staat een lightlanguage activatie. Deze activatie werkt op je hart. Opgenomen aan het Heart Lake bij Mount Shasta Californië. Een heilige plaats met een prachtige hart energie.

Vanuit mijn hart naar jouw hart.

heartlake