Lightcodes

Activating your hidden light codes

Speciaal voor Lichtwerkers die hun ‘Licht’ meer uit willen dragen op de aarde.

Wanneer je het gevoel hebt dat je niet helemaal kunt neerzetten wie je in wezen bent. Je weet dat je met een speciaal doel naar deze aarde bent gekomen, maar op de een of andere manier heb je het gevoel dat het je niet helemaal lukt om datgene te doen, te zijn, zoals het is bedoeld voor jou hier op aarde. Ergens voel je dat je niet helemaal leeft naar je eigen trilling. Dan kan het activeren van deze Hidden Light Codes jou helpen om jouw oorspronkelijke trilling wel neer te zetten. Meer ‘Licht’ te dragen in je fysieke lichaam en jezelf meer gronding te geven om dit mogelijk te maken.

Jouw Spirit kwam in deze incarnatie naar de aarde wetende dat het een speciale taak heeft in het helpen ascenderen van de aarde. Jouw vibrationele status is veel hoger dan dat je je momenteel bewust bent. Voordat je naar de aarde kwam om dit ‘spel’ te spelen, zijn er specifieke instrumenten verborgen om jou te helpen dit ‘werk’ uit te voeren. Deze instrumenten zijn de energetische Light Codes die verborgen liggen onder ’the metamorphic Shell’ in het fysieke lichaam. Het gaat hier om in totaal 16 Light Codes die gerelateerd zijn aan 16 gebieden in je leven. Je kunt hierbij denken aan de relatie met je Hogere Zelf, de relatie met wat we noemen het lagere Zelf, de relatie met Liefde, de relatie met je levenspartner, de relatie met familie, de relatie met passie, de relatie met energie, de relatie met geld, met creativiteit, met natuur en aarde etc. etc.

De bovenstaande informatie is afkomstig van ’the Group’ gechanneld door Steve Rother

Het kan zijn dat gedurende je leven deze Codes al zijn geactiveerd, maar het komt veel voor dat een groot gedeelte hiervan nog ‘verborgen’ ligt. Deze Codes zijn te activeren d.m.v. het openen van the metamorphic Shell en het aanraken van specifieke gebieden op het lichaam vindt de activatie plaats. Hierdoor zul je merken dat mocht je eventuele blokkades hebben in de specifieke gebieden in je leven, deze gemakkelijker zullen verdwijnen, omdat jij meer gaat leven vanuit je eigen trilling. Het is mogelijk de Codes meerdere keren te activeren.

Ik gebruik het activeren van de Codes tijdens een helende (transformatie)sessie. Ik meet uit met de biosensor welke activaties op dat moment goed voor jou zijn om te ontvangen. Het is een prachtig hulpmiddel om blokkades op te heffen; jou dichter bij je eigen trilling te brengen. De energie weer te laten stromen, zodat jij volledig in je kracht komt te staan!

ESPAVO (dank dat jij in je kracht staat).