Tools

In mijn praktijk combineer ik energetisch werk met lichaamswerk. Dat betekent dat ik zowel in je energielichamen werk als ook op je fysieke lichaam. Ik laat me intuïtief leiden door de energie. Wat ik daar eigenlijk mee bedoel is dat ik me laat leiden door dat wat ik op pik aan informatie vanuit jouw systeem. Daarnaast zijn het mijn gidsen die mij voorzien van informatie, maar die me ook tools aanreiken in wat ik moet doen. Hoe meer ik de controle loslaat, alleen maar werkelijk aanwezig ben bij jou, hoe meer er kan gebeuren. Altijd afgestemd op jouw energie en op wat er zich afspeelt in jouw lichaam.

Ik zie het eigenlijk zo dat ik werk met twee verschillende soorten healing tools, zoals ik ze noem. De ene soort komt van binnenuit en komt vanuit de samenwerking van mijn ziel met mijn gidsen. Deze tools zijn moeilijk te omschrijven, omdat ze multidimensionaal zijn en op meerdere lagen te gelijk werken. Soms ben ik zelf verbaasd over de dingen die ik doe en de uitwerking die ze op mijn cliënten hebben. Zo dankbaar ben ik dat ik dit mag doen, mag doorgeven en hiermee misschien een verschil kan maken. Door jou te helpen in jouw transformatieproces.

De andere healing tools zijn tools of instrumenten die ik van buitenaf geleerd heb en die voor mij erg behulpzaam zijn geweest en nog zijn in mijn eigen transformatieproces of helingsproces.

Alles wat ik toepas heb ik ook zelf ondergaan of onderga ik nog steeds. Dat is voor mij erg belangrijk. Ik weet dan wat het doet, hoe het werkt en wat voor een effect het kan hebben op je. Voor mij is het een voorwaarde dat wanneer ik ergens mee werk, ik zelf heb gevoeld en ervaren wat het precies met je kan doen. Dat maakt dat ik dat dan ook met veel enthousiasme en passie kan toepassen op de ander.

In de kopjes onder tools kun je precies vinden wat ik allemaal gebruik en hoe dit in zijn werk gaat. Er staat bij iedere methode een beschrijving bij. Tijdens een transformatiesessie gebruik ik alles door elkaar. Maar de sessies zijn ook zeker apart te boeken als jij voelt dat dat is wat je wilt. De tools zijn voor mij meer een manier om de sessies te structureren en een kader om mee naar buiten te komen.

Het is altijd een samenspel tussen de gever en de ontvanger. Daarbij is het allerbelangrijkste dat jij het bent die je zelf geneest. Jij bent het die datgene wat niet in balans is weer in evenwicht brengt via jou zelf genezend vermogen. Jij bent het die jouw bewustzijn verruimd. Jij bent het die de regie heeft en die bepaald welke keuzes je maakt. Jij bent het die de blokkades opruimt en jezelf toestaat te leven naar jouw volledige trilling en potentie.

Jij bent het die in jouw kracht staat!