Ascensiegroeigroep Unity

Ascensie groei groep

Zondag 17 november 2019 zijn we begonnen met het opstarten van een Eenheidsgroep UNITY. Waarbij we samen werken aan de geheimen van Ascensie om zo verder te ontwikkelen in het bewustzijn tijdens ons ontwakingsproces.

Iedereen die zich bij ons aan wil aansluiten is van harte welkom. De sleutels tot de geheimen van Ascensie liggen binnen in ons. We dienen ons van buiten naar binnen te keren. Echter moet je wel kennis hebben van wat je nu precies moet doen om verder te komen. Velen weten bepaalde zaken juist heel goed en blijven toch in het proces hangen of weten eigenlijk maar een klein beetje maar hebben geen idee hoe ze verder moeten. Er zijn belangrijke factoren die een rol spelen, zoals zelfrealisatie, individuatie, illusies loslaten, maar ook bijvoorbeeld wetenschappelijke feiten spelen een rol. Ook zijn er voor menigeen onbekende feiten en al deze feiten komen aan de orde. 

Het op zoek gaan naar de waarheid binnen in jezelf en de waarheid over Ascensie en werken aan jezelf kan alleen als je de intentie hebt om te transformeren. Je kan veranderen door het geloof te hebben dat de uitkomst je daar brengt waar je wilt komen. De processen die zich richten op het verwerken en aanpassen van alle percepties en groei maken het soms moeilijk om dit alleen te doen. Je afhankelijkheden en het loslaten van de EGO zijn Aardse werkelijkheden die menigeen blokkeren of laten stagneren in het proces.

Het werken met elkaar in een groepseenheid maakt het mogelijk om je ervaringen te delen; om te communiceren met gelijkgestemde mensen. Het begrip dat men weet wat je bedoeld, waaraan je wilt werken, maakt het makkelijker om zaken te overwinnen. Je bent dus niet alleen in alles wat je nu ervaart in deze veranderende tijden.

Daarnaast worden we geholpen door de Lichtwereld, die ons begeleiden op een wonderbaarlijke manier. Niet alleen door gechannelde boodschappen, maar ook echt in de aanwezige energie. We zijn allemaal spirituele wezens en ook jij zult de aanwezigheid ervaren, wanneer je hiervoor open staat. Zij helpen ons om in ons eigen licht te staan, ondersteunen ons met wijsheid, bewustwording, heel veel liefde, geduld, gratie en ondersteuning.

Door de eenheid binnen de groep ontstaan er ook met hun hulp groepshelingen en vinden er transformaties plaats die we met elkaar gemeen hebben. In de aanwezigheid van het vinden van de stilte binnen in je zijn wordt je door hoge resonanties en vibratiefrequenties bereikt om te helen. Deze frequentie healings worden gesterkt door de onderlinge verbindingen met elkaar. De acceptatie van deze energie verhoogt ons bewustzijn en versterkt alle verbindingen; je ziel, je hart, je mind en met anderen en de wereld, die je als ondersteunend zult ervaren en die als een fundering wordt neergezet om verder te groeien. Wij kunnen spreken vanuit eigen ervaring en willen dit graag met anderen delen. 

Deze groep wordt gefaciliteerd en geleid door mijn lieve vriendin Rosita Hanna. Voel je aan dat dit jouw volgende stap is, neem dan contact op met haar via Facebook. 

Momenteel vinden deze bijeenkomsten plaats in Zeeland. Maar neem zeker contact met ons op ook als je ergens anders vandaan komt. De intentie is om deze groepen op meerdere locaties op te zetten.